Assisterande domaren Daniel Wärnmark gästade VFDK under tisdagskvällen. Det blev en inspirerande och uppskattad föreläsning om livet som domare på den absoluta toppnivån. 

Daniel tillhör Jonas Erikssons domarteam och har själv drygt 200 allsvenska matcher i bagaget och närmare 90 internationella uppdrag i ryggsäcken. I meritlistan finns också en rad mästerskap.
– Ska du lyckas så behöver du lägga ner kraft och energi på det du håller på med. Det handlar helt enkelt om att bry sig. Gör du det så kommer resultatet, säger Daniel Wärnmark.

Närmare 50 domare från Västmanland fick under tisdagskvällen följa med på en spännande resa med Daniel på scen. Tips och idéer varvades med filmklipp där publiken bland annat fick höra domarnas headset-kommunikation ihop med matchklipp.
– Vi slipar hela tiden på vårt samarbete i domarteamet och kan jag hjälpa några att lyckas genom att dela med mig så vill jag gärna göra det, förklarar Daniel.

Höjdpunkten under kvällen var när Daniel visade en bakom-kullisserna-film från VM i Brasilien.
– Det är mitt häftigaste minne som domare. Ett VM är det största du kan uppleva som domare och vi fick dessutom göra det i Brasilien – det är helt enkelt magiskt, berättar Daniel.

VFDK fick en pratstund med Daniel Wärnmark direkt efter föreläsningen. Ta gärna del av samtalet här: