Idag var VFDKarna Danha, Qasim och Enzo tillbaka vid skolbänken. Domarklubben fick i uppdrag av lågstadiet på Pettersbergsskolan i Västerås att vara med en förmiddag i barnens klasser och berätta om hur det är att vara fotbollsdomare, om respekt på och utanför planen samt om varför man vill bli fotbollsdomare. En otroligt upplyftande förmiddag som verkligen uppskattades av barnen.

“En mycket rolig och givande upplevelse där vi hade intresserade och lyhörda barn som ville lära sig mer. Det är inte varje dag man får skriva autograf som domare” sa en nöjd Qasim efter att ha fått skriva en hel del autografer åt barnen.

“Kul att de är intresserade i så tidig ålder och att de hade så många bra frågor till oss”, tyckte Enzo.

VFDK försöker alltid vara med och ställa upp och göra vardagen roligare för barnen.

“Jag är glad över att klubben är med och hjälper till på alla sätt, speciellt när vi har som mål att verka för barns och ungdomars utveckling”, berättar vår ordförande Danha.

VFDK vill även passa på att tacka Jaffar Mohamed på Pettersbergsskolan för det otroliga jobbet han lägger ner för barnen och för hans goda idéer om att låta barnen lära sig mer om en fotbollsdomares tankar och vardag.

//Redaktionen